Pályázati feltételek alapfokú oktatási intézmények tanulói részére

A BKV Zrt. Metró Felújítási Projekt Igazgatósága pályázatot hirdet alapfokú oktatási intézmények tanulói részére az M3-as metró felújításával kapcsolatban.

Budapest egyik leginkább várt fejlesztése az M3-as metróvonal felújítása, amely tavaly novemberben vette kezdetét. Hatalmas és izgalmas munka zajlik a föld alatt, azonban csak nagyon kevesen láthatják mi is történik ott, hogyan dolgoznak a szakemberek. Mi most arra vagyunk kíváncsiak, hogy TE hogyan látod, hogyan képzeled el a metrófelújítást, annak hatásait a mindennapokra. Ne szabjon határt semmi a kreativitásodnak, pályázz!

Számos nagyszerű díj is vár az első három helyezettre, valamint a közönségdíjas versenyzőre, többek között: értékes elektronikai eszközök, fürdőbelépők, színház- és múzeumjegyek, bérletek, részvétel múzeumpedagógiai foglalkozásokon, könyvjutalom. Lehetőség lesz meglátogatni a BKK FUTÁR központját.

A pályaművek beadási határideje: 2018. május 26. Ennek végeztével a díjazott, illetve a szakmai zsűri (festő-, fotó-, képzőművészek) által arra alkalmasnak ítélt művekből kiállítás nyílik.

Az ünnepélyes díjátadóra 2018. június 26-án kerül sor a Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galériában, szeptemberben pedig a József Attila Színház Galériájában nyílik tárlat az alkotásokból.

A pályázók a pályamű beküldésével hozzájárulnak ahhoz, hogy műveiket a BKV Zrt., valamint a Metró Felújítási Projekt Igazgatóság szabadon felhasználhassa a későbbiekben.

A művek elbírálásánál a szakmai zsűri minden pályázót a saját korosztályával mér össze.

További fontos részletek, úgymint a pályázati témakörök, a pályaművek beadásának pontos kritériumai - az alábbi PDF fájlban olvashatóak. Kérdés esetén az m3palyazat@bkv.hu e-mail címre várjuk a leveleket.

 

Budapest
BKV
BKK
MFPI