Forgalomkorlátozás (Árpád híd)

További forgalomkorlátozások az Árpád hídi metróállomás környezetében az M3-as metróvonal felújításának előkészítési munkálatai miatt
 

 

A Váci út – Róbert Károly körút csomópontjában 2017. augusztus 2-től várhatóan október 31-ig tartó út- és forgalomtechnikai munkálatok keretében további forgalomkorlátozások lépnek életbe a felszíni metrópótló hálózat kiépítése miatt.

A következő forgalmirend-változások lesznek érvényben:

2017. augusztus 2 – 16. között

  • Az Árpád híd felől a Váci útra – a városból kifelé vezető irányba – balra kanyarodó két forgalmi sávból csak a külső sáv lesz járható.

2017. augusztus 2 – 23. között

  • A Váci útról a belváros felé vezető oldalon, a Róbert Károly körútra balra kanyarodó mindkét forgalmi sáv lezárásra kerül.
  • A Róbert Károly körúton, az Árpád híd irányában a Váci úti kereszteződésnél egy szakaszon megszűnik a szélső egyenesen haladó sáv forgalma.

Az alternatív útvonalakat táblák jelzik majd.

 

A 115-ös autóbuszok augusztus 2-ától (szerdától), várhatóan augusztus 20-ig az Árpád híd M felé a Dagály utca – Frangepán utca – Röppentyű utca – Pap Károly utca –Róbert Károly körút módosított útvonalon közlekednek. A terelt szakaszon a buszok a 120-as autóbusz Pap Károly utca és Honvédkórház megállóhelyén állnak meg.

A 950-es autóbuszok augusztus 2-ától várhatóan augusztus 22-ig Pestszentimre vasútállomás (Vasút utca) felé a Váci út – Forgách utca – Röppentyű utca – Pap Károly utca –Róbert Károly körút módosított útvonalon közlekednek, és a Váci úti Forgách utca M megálló helyett a Forgách utcában, a 15-ös busz megállóhelyén állnak meg.

 

Mindenkitől fokozott figyelmet és türelmet kérünk!

Budapest
BKV
BKK
MFPI