Forgalomkorlátozás - XIX. kerület Vak Bottyán utca

Lezárják a XIX. kerületi Vak Bottyán utcát burkolatfelújítás miatt október 19-étől várhatóan november 4-éig, változik az M3-as metrópótló busz megállási rendje a Határ útnál.

2018. október 19-én, pénteken 10 órától várhatóan november 4-éig, vasárnapig a XIX. kerületi Vak Bottyán utca Lehel utca és Kőér utca közötti szakaszát lezárják burkolat-helyreállítási munkálatok miatt. A lezárás miatt az M3-as metrópótló busz módosított útvonalon közlekedik, ezért a Határ úti csomópontban lévő megállói áthelyezésre kerülnek.

A Vak Bottyán utca lezárása miatt a Lehel utcán és az Üllői út Lehel utca és Kőér utca közötti szakaszán működő jelzőlámpa programok módosítva lesznek, hogy segítsék a forgalmat; a Vak Bottyán utcán érintett ingatlanok a mellékutcákból elérhetőek maradnak.

A lezárás miatt változik az M3-as metrópótló busz megállási rendje a Határ út M csomópontban:

·         Újpest, Árpád üzletház felé ideiglenesen az Üllői úton, a 914-es, a 950-es és a 999-es autóbusz megállójában, az 50-es villamos végállomása mellett áll meg.

·         Kőbánya-Kispest M felé ideiglenesen a Gyorsforgalmi út melletti szervízúton kialakított ideiglenes peronon, a felüljáróval párhuzamosan áll meg.

Budapest
BKV
BKK
MFPI